هاشمیان: در حال پیشرفت هستیم | امیدوارم هواداران کمک ما باشند لغو دیدار ملوان و خیبر به دلیل بارندگی تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و گل‌گهر | یک قدم تا فروپاشی کاناوارو، گزینه تیم ملی ازبکستان شد پیام احساسی عالیشاه؛ قلب پرسپولیس ایستاد + عکس لواندوفسکی در راه میلان؟ پروژه حضور دوباره حسینی در استقلال به بن‌بست رسید قرعه مرگ تیم ملی المپیک طعنه دی‌بروینه به منچستر یونایتد دردسر بزرگ استقلال نتیجه و ویدیو خلاصه بازی بارسلونا و پاریس سن ژرمن(۱۰ مهر ۱۴۰۴)| انریکه مچ فلیک را خواباند فاجعه استقلال تکمیل شد: ۲ پنجره قطعا بسته! ساپینتو توسط هواداران استقلال اخراج شد پایان کار ساپینتو در استقلال| جلسه شبانه برای تعیین جانشین نتیجه بازی استقلال و المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| خجالت‌آور و بی آبرو! ویدئو| خلاصه بازی استقلال و المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عربستانی‌ها به شکست استقلال برابر نماینده بحرین سردار آزمون، دومین بازیکن ارزشمند امارات روایت وزیر ورزش از تله زن کره‌ای برای دوومیدانی‌کاران ایران! اعلام آمادگی آستان قدس برای برگزاری مسابقات فوتبال در ورزشگاه امام رضا (ع)
سرخط خبرها

نیان طلسم شکنی کرد | پیکان در خانه حریف شاگردان صمدی نشد

  • کد خبر: ۱۹۴۷۷۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
نیان طلسم شکنی کرد | پیکان در خانه حریف شاگردان صمدی نشد
نیان الکترونیک در دیداری خارج از خانه موفق شد پیکان تهران را شکست دهد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، هفته ششم لیگ برتر والیبال عصر امروز در شهر‌های مختلف کشور برگزار شد که در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های این هفته تیم‌های پیکان و نیان الکترونیک در خانه والیبال به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با پیروزی ۳ بر ۲ نیانی‌ها به پایان رسید.

شاگردان صمدی که با کامبکی شیرین از هفته پنجم مقابل شهداب پا به این میدان گذاشته بودند، در ست نخست توانستند شاگردان پیمان اکبری را ۲۵ بر ۲۰ شکست دهند.

نیانی‌ها با وجود شکست ۲۵ بر ۱۸ در ست دوم، مجددا در ست سوم ۲۵ بر ۱۹ میزبان خود را مغلوب کردند، اما با شکست ۲۵ بر ۱۴ در ست چهارم، ۳ امتیاز کامل این بازی را از دست دادند تا بازی به ست پنجم کشیده شود.

در نهایت شاگردان حامد صمدی با یک بازی حساب‌شده و بدون اشتباه در ست پنجم توانستند پیکان را در خانه با نتیجه ۱۵ بر ۱۲ مغلوب کنند تا نخستین پیروزی خارج از خانه خود را در تهران و مقابل پیکان رقم بزنند.

نیان در ۵ هفته ابتدایی لیگ برتر ۲ پیروزی و ۳ شکست کسب کرده بود که هر ۳ شکست آنان در بازی‌های خارج از خانه مقابل تیم‌های پاس گرگان، طبیعت و ایفاسرام رقم خورده بود.

حالا حامد صمدی، سرمربی نیانی‌ها در لیگ برتر با یک پیروزی بزرگ مقابل شاگردان پیمان اکبری نشان داد که علی‌رغم تیم جوان و کم‌تجربه‌اش می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن در لیگ برتر داشته باشد.

نیان الکترونیک با کسب سومین پیروزی خود از ۶ بازی ۸ امتیازی شد و به رده هفتم جدول صعود کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->